Daha fazla yapışma gücü sağlayın:
Zemin önemli bir rol oynar

Astar çok iyi olmak zorunda...

...ister iç, ister dış mekanda olsun, zemin ile zeminin üzerine uygulanan kaplama arasındaki bağlantı „mükemmel” olmak zorundadır. BAUHAUS yapı marketinizde bulabileceğiniz PROBAU yapışma zemini, primer veya yapıştırma emülsiyonu ile her türlü kaplamaya en uygun zemini sağlarsınız.

Adım
1

PROBAU kuvars zemin malzemesi, fırça veya rulo ile uygulanabilir, kolay işlenir ve hızlı kurur. Pürüzsüz, emici olmayan zeminler (örneğin; fayanslar, eski seramik kaplamalar, düz betonlar vb.) ile fayans altlarında ve dış mekanların tabanlarında, kompozit yalıtım malzemeleri ile birlikte aderans köprüsü olarak kullanılır. İç mekanlarda, eğilmeye dayanıklı ahşap zeminler ile eski ve suya dayanıklı halı yapıştırıcısı kalıntılarının üzerine de uygulanabilir.

Adım
2

PROBAU primer malzemesi, emiş kapasitesi yüksek olan zeminlerin emiş kapasitelerini dengeleyen astar olarak kullanılır. Sıva, beton, tuğla duvar ve alçı levha zeminlerde kullanılabilir. Hafifçe kumlanan zeminleri sağlamlaştırır. İç ve dış mekanlarda kullanılabilir.

Adım
3

PROBAU yapıştırma emülsiyonu, üstün nitelikli, solvent içermeyen, plastik bir dispersiyondur. Ürün, kullanıma hazır vaziyette sunulmakta olup, harcın su yalıtım gücünü arttırır. Astar olarak kullanıldığında, zemin ile harç arasındaki yapışma ve tutunma gücünü güçlü bir şekilde arttırır. Yapıştırma emülsiyonu, iç ve dış mekanlarda kullanıma uygundur.

Adım
4

PROBAU çimento kalıntısı temizleyici, tuğla duvar ve betonların üzerlerindeki çiçeklenme ve mantarlaşmaları sorunsuzca yok eder. Ürünle, ayrıca, hafif kirlilikler de kolayca temizlenebilir.

Faydalı bilgiler: Çok fazla kumlanan veya taşıma kapasitesi düşük zeminlerin üzerinde bulunan her türlü kalıntının tamamen temizlenmesi gerekir. Aksi takdirde, daha sonra uygulanan kaplama, bu tür zeminlerde yeterince tutunamaz.

Her şeyi düşündünüz mü?

Hala şunlara ihtiyacınız var

  • Lastik eldiven
  • Spatula
  • Fırça/Duvar kağıdı fırçası
  • Kova
  • Sünger

Weitere Produkte & Ideen von BAUHAUS

PROBAU Takip listesi

Bir sonraki BAUHAUS uzman merkezinde görüşmek üzere. PROBAU ekibiniz size başarılar diler!
Takip listesini yazdır