Poskrbite za boljši spoj:
kajti podlaga je odločilna

 

Graditi na dobri osnovi ...

... vseeno ali v notranjosti ali zunanjosti, povezava med podlago in nadaljnjimi nanosi mora „sedeti”. S PROBAU lepilnim grundirnim sredstvom, globinskim grundirnim sredstvom ali lepilno emulzijo izberete iz vašega strokovnega centra BAUHAUS najboljšo osnovo za nadaljnje nanose.

Korak
1

PROBAU kremenčevo grundirno sredstvose lahko nanaša s čopičem ali valjem, enostavna uporaba in hitro sušenje. Uporablja se kot vezni most na gladkih, nevpojnih površinah (npr. ploščicah, starih keramičnih oblogah, gladko zglajenem betonu itd.) kot tudi pod ploščicami, izenačevalnimi masami ter v povezavi z nadaljnjim spojnim tesnilom za tla v zunanjosti. Uporaba tudi na neupogljivih lesenih osnovah v notranjosti ter na starih, trdno pritrjenih, vodoodpornih ostankih lepila za preproge.

Korak
2

PROBAU globinsko grundirno sredstvo se uporablja za grundiranje pri močno vpojnih površinah v namen regulacije vpojnosti. Primerno za podlage kot so omet, beton, zidovje ter gips plošče s kartonom. Rahlo peskaste osnove postanejo trdnejše. Za notranjo in zunanjo uporabo.

Korak
3

PROBAU lepilna emulzija je kakovostna disperzija iz umetne mase, ki ne vsebuje razredčil. Pripravljena je za neposredno uporabo in izboljšuje vodotesnilni učinek malte. Kot osnovni premaz močno povečuje sposobnost sprijema in lepljenja med podlago in malto. Lepilna emulzija je primerna za notranja in zunanja dela.

Korak
4

PROBAU odstranjevalec cementnih meglic odstranjuje brez težav cvetenje in razpadanje zidovja in betona. Poleg tega je omogočeno tudi enostavno odstranjevanje manjših zamazanosti.

Dobro je vedeti: Pri močno peskastih ali nenosilnih podlagah je treba popolnoma odstraniti vse zrahljane delce, kajti vse nadaljnje plasti na takšnih podlagah nimajo dobrega spoja.

Ste pomislili na vse?

Potrebovali boste še

  • gumijaste rokavice
  • lopatica za kitanje
  • čopič/zidarski čopič
  • vedro
  • gobica

Weitere Produkte & Ideen von BAUHAUS

Seznam PROBAU

Vidimo se v naslednjem strokovnem centru BAUHAUS. Ekipa PROBAU vam želi veliko uspeha!
Tiskaj seznam